Skip to main content

Puur Zenz

Eerlijke producten.
Goed voor huid en haar.

Midden in het sfeervolle centrum van Hanzestad Doesburg vind je Puur Zenz. Een bijzondere cadeauwinkel vol handgemaakte verzorgingsproducten, zeep, cadeaus, streekdelicatessen en kunst.

Hier bevindt zich ook mijn atelier. De mooie plek waar ik met liefde en aandacht werk aan mijn kunst en waar ik 100% natuurlijke producten verkoop. Heerlijk geurende, prachtige zeepjes, cadeautjes en lichaamsverzorgingsproducten.

Bijna alle Puur Zenz lichaamsverzorgingsproducten worden met de hand gemaakt en zijn 100% natuurlijk. De heerlijke geur zorgt voor extra ontspanning en een weldadig gevoel. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn mijn producten ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of huidaandoeningen.

Ik probeer producten te creëren die niet of nauwelijks belastend zijn voor het milieu. Ook aan de verpakking wordt de uiterste zorg besteed. 

Atelier Wonderland

In de workshops van Atelier Wonderland laat ik je ervaren wat het is om zelf kunst te maken. Te creëren. Bijvoorbeeld in gezellige laagdrempelige workshops waarin er mooie zeepjes worden gegoten. In stoere workshops waarin je leert om zelf zeep te maken of in workshops die je dichter tot jezelf laten komen. Ik zoek en vind graag de aansluiting bij iedereen. In elk gezelschap.

Contact

Markt 11a
6981CJ Doesburg
+31 643477459


KvK 54487463
IBAN NL03 INGB 0006452697

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een speciaal relatiegeschenk?
Wij denken graag met je mee!